Slim met energie!

Ontvang je energietoeslag? Om jou op weg te helpen biedt gemeente Purmerend de mogelijkheid om voor € 175,- producten te kopen waarmee je energie bespaart. Je kunt ook gratis energieadvies krijgen van een energiecoach. De energiecoach kan ook helpen met het bestellen en aanbrengen van de juiste energiebesparende producten.

Beide zaken kun je op deze website regelen.

Hulp nodig?

Neem dan contact op met onze helpdesk door te bellen naar:
0299 22 50 01.

Veel gestelde vragen

Bekijk hier de veel gestelde vragen + antwoorden.

Hoe werkt het? Bekijk de video
Actievoorwaarden

1946 bewoners gingen je voor
Woningeigenaren kunnen nog een aanvraag doen
Huurders kunnen nog een aanvraag doen
Afbeelding Energiearmoede

Je kunt op de volgende manieren subsidie aanvragen

Onderstaande categorieën kunnen opengeklapt worden om de aanbieders te bekijken.

Online winkelen


LET OP! De producten moeten in 1x besteld worden, bij 1 online winkels naar keuze. 

Het bedrag van € 175,- moet in 1x uitgegeven worden.

 

De Besparingskit

DeBesparingsKit.nl is een webshop met bespaarboxen, energie besparende producten, led lampen en smart gadgets. Wij streven naar hoge kwaliteit, snelle levering en werken zoveel mogelijk samen met Nederlandse bedrijven.

Bestel nu

De Groene Box

Stel je eigen Groene Box samen met energiebesparende producten (van LED-lampen tot radiatorfolie). Of kies voor één van de voordeelboxen. De producten worden gratis bij jou thuisbezorgd.

Bestel nu

Energiebespaarshop

Bespaar snel met het grootste assortiment energiebesparende producten. Scherp geprijsd, uit voorraad geleverd en gratis thuisbezorgd.

Bestel nu

De Bespaarwinkel

Bestel producten die energie besparen voor de allerlaagste prijzen. Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen thuisbezorgd.

Bestel nu

Niebla

Met een waterbesparende douchekop van Niebla bespaar je water en energie (gas). Voor een gezin is de besparing al snel € 250 per jaar.

Bestel nu

LedAdvisor

LedAdvisor biedt het grootste assortiment ledlampen voor alle verlichting in je huis. Je kunt je ledlampen vinden met een supereenvoudige zoekmachine. A-merken ledlampen vanaf 3.04 euro.

Bestel hier
Energiearmoede afbeelding over gemeente

Energietoeslag

Mensen met een laag inkomen kunnen extra geld krijgen om de energierekening te betalen. Dat noemen we de eenmalige energietoeslag. Op de site van gemeente lees je meer over de voorwaarden.

Meer informatie:
Klik hier

Hulp van een energiecoach

Een energiecoach kijkt samen met je naar het energieverbruik in jouw woning en geeft advies over laagdrempelige bespaarmogelijkheden. De energiecoach staat klaar voor alle huishoudens in Purmerend. De energiecoaches zijn getrainde vrijwilligers van WelzijnWonenPlus.

Meer informatie:
Klik hier

Maak een afspraak:
Voor een afspraak kan je maandag t/m donderdag van 09.00-12.00 uur bellen naar het servicepunt van WelzijnWonenPlus: 0299-820138. Of stuur een mail naar: energiecoachpurmerend@welzijnwonenplus.nl

Hulp bij bestellen

Voor fysieke hulp bij het bestellen van de producten kunnen bewoners terecht bij de wijkteams. 

Meer informatie:
Ga naar www.swtpurmerend.nl voor meer informatie of bel: 0299 – 480 630

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk.