Energie Kado gemeente Waterland van € 75,-

Ontvang je energietoeslag? Om je energierekening te verlagen biedt de gemeente Waterland de mogelijkheid om voor € 75,- producten te kopen waarmee je energie bespaart. Je kunt ook gratis energieadvies krijgen van een energiecoach. De energiecoach kan ook helpen met het bestellen en aanbrengen van de juiste energiebesparende producten.

Beide zaken kun je op deze website regelen.

Hoe werkt het? Bekijk de video
Actievoorwaarden

176 bewoners gingen je voor
Woningeigenaren kunnen nog een aanvraag doen
Huurders kunnen nog een aanvraag doen
Afbeelding Energiearmoede

Je kunt op de volgende manieren subsidie aanvragen

Onderstaande categorieën kunnen opengeklapt worden om de aanbieders te bekijken.

Online winkelen

LET OP! De producten moeten in 1x besteld worden, bij 1 online winkel naar keuze. 

Het bedrag van € 75,- moet in 1x uitgegeven worden.

Energiebespaarshop

Bespaar snel met het grootste assortiment energiebesparende producten. Scherp geprijsd, uit voorraad geleverd en gratis thuisbezorgd.

Bestel nu

De Bespaarwinkel

Bestel producten die energie besparen voor de allerlaagste prijzen. Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen thuisbezorgd.

Bestel nu

De Besparingskit

DeBesparingsKit.nl is een webshop met bespaarboxen, energie besparende producten, led lampen en smart gadgets. Wij streven naar hoge kwaliteit, snelle levering en werken zoveel mogelijk samen met Nederlandse bedrijven.

Bestel nu

De Groene Box

Stel je eigen Groene Box samen met energiebesparende producten (van LED-lampen tot radiatorfolie). Of kies voor één van de voordeelboxen. De producten worden gratis bij jou thuisbezorgd.

Bestel nu

Niebla

Met een waterbesparende douchekop van Niebla bespaar je water en energie (gas). Voor een gezin is de besparing al snel € 250 per jaar.

Bestel nu

LedAdvisor

LedAdvisor biedt het grootste assortiment ledlampen voor alle verlichting in huis. A-merk ledlampen vanaf 2.90 euro. Vindt je ledlamp met een supereenvoudige zoekmachine. Bestel hier ook je waterbesparende handdouche zonder in te leveren op douchecomfort.

Bestel hier

EARN-E

In de EARN-E app zie live je gas- en stroomverbruik en zie je hoe je kunt besparen op je energiekosten. EARN-E helpt je om je verbruik te verminderen. Gemiddeld bespaar je € 300,- per jaar op je energiekosten.

Bestel nu
Energiearmoede afbeelding over gemeente

Energietoeslag

Mensen met een laag inkomen kunnen extra geld krijgen om de energierekening te betalen. Dat noemen we de eenmalige energietoeslag. Op de site van gemeente lees je meer over de voorwaarden.

Meer informatie:
Energietoeslag | Waterland
 

Hulp van een energiecoach

De gemeente gaat samen met WelzijnWonenPlus energiecoaches inzetten. Een energiecoach is een getrainde vrijwilliger die bij je thuis langskomt voor persoonlijk advies over hoe je energie kunt besparen. Ook kan de energiecoach je helpen met het aanbrengen van de energiebesparende producten.

Meer informatie:
welzijnwonenplus.nl/project/energiecoach_waterland

Maak een afspraak:
Voor het maken van een afspraak stuur je een e-mail met jouw adresgegevens en telefoonnummer naar: energiecoachwaterland@welzijnwonenplus.nl.


Hulp bij bestellen

Als je hulp nodig hebt bij het bestellen van de energiebesparende producten, dan kun je elke maandag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht bij het Servicepunt van Welzijnwonenplus, Hermanus Reyntjeslaan 2 in Monnickendam.
 

Overige vragen

Voor overige vragen kun je bellen of mailen naar het Duurzaam Bouwloket. Het telefoonnummer is 0299-225010. Mailen kan via www.duurzaambouwloket.nl/contact.

 

Over het Duurzaam Bouwloket

Naar het loket

Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning. Wij zijn het Energieloket van de gemeente. Ons advies is daarom kosteloos en onafhankelijk.